p-IDN2100

Bli företagshjälte idag!

Kontakta oss

Ditt företag kan bli Radiohjälpens Företagshjälte idag

Starta ett företagsengagemang hos Radiohjälpen. Då är ni med och bidrar till att skapa nya möjligheter, hopp och framtidstro för dem som behöver det som mest.

Ett företagsengagemang hos Radiohjälpen kan se ut på flera olika sätt. Vi erbjuder dig personlig kontakt för att skapa medarbetarengagemang, insamlingar och ett värde för ditt företag. Vi vet att vi kan göra skillnad tillsammans, både i Sverige och världen. Som Företagshjälte får ni kommunikationsmaterial att visa upp och återkoppling kring hur er gåva gör skillnad. Hör av er till oss så berättar vi mer hur ett engagemang kan anpassas efter just erat företag!

Kommunikationspaket för Företagshjältar

Som tack får ni ett kommunikationspaket så att ni stolt kan visa upp ert engagemang:

Exempel:

  • Diplom (pdf)
  • Banner “Vi är Radiohjälpens Företagshjälte”
  • E-postsignatur “Vi är Radiohjälpens Företagshjälte”
  • Digital insamlingsbössa för medarbetare och kunder
  • Nyhetsbrev 2 ggr/år
  • Årsredovisning 1 ggr/år
  • Innehåll till sociala medier
  • Företagsnamn på Radiohjälpens hemsida

Stöd vårt arbete i Sverige & i Världen

Sedan 1939 har vi samlat in pengar för att förändra liv och lindra nöd, i Sverige och i hela världen.

Genom unika insamlingar som Musikhjälpen, Världens Barn, Melodifestivalen och Kronprinsessan Victorias fond når vi ut och engagerar hela Sverige för att skapa förändring. Men behovet är fortfarande stort, därför behövs ert stöd året runt. Ett företagsengagemang hos Radiohjälpen innebär i praktiken till exempel att människor får tillgång till förbättrad hälsovård, tillgång till utbildning och försörjning, eller tillgång till akut humanitär hjälp vid katastrof och konflikt. Tillsammans skapar vi nya möjligheter, hopp och framtidstro för dem som behöver det som mest.

Vårt arbete i Sverige & i Världen

Radiohjälpens internationella verksamhet

Radiohjälpen har projekt runt om i världen som arbetar med akut stöd för att rädda liv, bevara mänsklig värdighet och att återuppbygga samhällen som förstörts i krig och katastrofer. Genom våra partnerorganisationer finns vi på plats när det händer, där det händer.

Behoven av akut hjälp är stora runtom i världen. Sviterna efter corona-pandemin och invasionen av Ukraina förutses leda till ännu större humanitära behov. Er företagsgåva kommer att rädda liv och lindra nöd där det behövs som mest. Det kan handla om stöd för att säkerställa att människor har tillgång till mat, rent vatten, tack över huvudet och livsavgörande sjukvård. Behovet av skydd och trygghet är stort när människors liv ställs på ända till följd av krig och katastrofer.

Ert stöd bidrar till att rädda liv och lindra nöd i områden som drabbats av katastrofer och krig.

Radiohjälpens nationella arbete

Alla har rätt till en meningsfull och aktiv fritid! Stöd Radiohjälpens nationella verksamhet och bidra till att fler personer med funktionsnedsättning får uppleva gemenskap och samhörighet.

Vi har alla rätt att delta i samhället på lika villkor, men tyvärr ser verkligheten inte ut så i Sverige idag. Många som lever med en funktionsnedsättning inkluderas inte i samhället och upplever att de saknar gemenskap och samhörighet.

Vi vill att så många som möjligt ska få ta del av fritidsaktiviteter som skapar gemenskap, livsglädje och samhörighet. Samtidigt vill vi visa hur verkligheten kan se ut genom att lyfta röster som berättar hur det känns att inte inkluderas. Genom att stötta Radiohjälpens nationella arbete är ditt företag en del av lösningen.

Radiohjälpen bidrar till projekt som syftar till att bryta isolering, höja livskvalitén, stärka självkänslan och att träffa nya vänner.

Tillsammans skapar vi nya möjligheter, hopp och framtidstro!

Hör av dig så berättar vi mer om hur ditt företag kan göra skillnad

Nils Modéer

Kampanj- och insamlingsansvarig

08-784 48 04

foretagshjalte.radiohjalpen@svt.se

Radiohjälpens årsredovisning 2022

NYNils